Férfi tagok
44 262
Női tagok
31 616

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ők már regisztráltak a Love4me.hu ingyenes, online társkereső weboldalra. A regisztráció mindössze 1 percet vesz igénybe.

Kiemelés teljesen INGYEN!


Az online társkeresés világában fontos hogy, mindig szem előtt legyél. Az ingyenes kiemelésünk minden társkereső számára hasznos funkció és pár kattintással bárki aktiválhatja.

Néhány szó rólunk!


Társkeresés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan, ingyen

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Love4me.hu Facebook

Ha tetszik az oldal, akkor gyere és kövess minket a facebook-on is.


Love4me.hu a Facebook-on

 

gabN1, 38 éves

Lakóhely:Pest-megye
Magasság:180 cm
Testsúly:82 kg
Hajszín:Nincs megadva
Szemek:Nincs megadva
Testalkat:Nincs megadva
Kapcsolati státusz:Nincs megadva
Szexuális érdeklődés:Nincs megadva
Dohányzás:Nincs megadva
Alkohol:Nincs megadva

Bemutatkozás


Keresem azt a királylányt, aki várja, hogy a szőke herceg (aki amúgy barna:-) ) megmentse a magány gonosz sárkányától!
Írjak magamról? Igazából, ha megismersz, fogsz teljes képet kapni rólam. Kissé dilis (jó értelemben), csendes srác vagyok. Nagyon jól el tudok beszélgetni azokkal, akikkel egybehangolódtunk, de elismerem, hogy a szófosás fogalmánál nem engem említ a szótár :-) inkább csendes típus vagyok. Szeretek mozogni, rendszeresen kondizok, jobb időben bicajozok, hidegben sétálok, de szeretem a kirándulást is, sok fényképezéssel (a fényképezőgép hátuljánál szeretek én elhelyezkedni).
Imádom a film nézést, zenét, olvasást. Elég széles az érdeklődési köröm, mostanában főként az egészség megőrzéssel kapcsolatos könyveket olvasom, mivel ezt nagyon fontosnak találom. Önmagamban csak egy fél rész vagyok, keresem a másik felemet, hogy együtt kitegyünk egy egészet. Nem szeretnéd, hogy továbbra is csak a párnádat tudd átölelni éjszaka? Én sem....

gabN1 arra vár hogy, felvedd vele a kapcsolatot.


Regisztrálj majd lépj be az oldalra és vedd fel vele a kapcsolatot. A regisztrált felhasználók sokkal több érdekes információt láthatnak a másikról.


SZAVAZÁS VISSZALÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ