Férfi tagok
44 264
Női tagok
31 643

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ők már regisztráltak a Love4me.hu ingyenes, online társkereső weboldalra. A regisztráció mindössze 1 percet vesz igénybe.

Kiemelés teljesen INGYEN!


Az online társkeresés világában fontos hogy, mindig szem előtt legyél. Az ingyenes kiemelésünk minden társkereső számára hasznos funkció és pár kattintással bárki aktiválhatja.

Néhány szó rólunk!


Társkeresés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan, ingyen

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Love4me.hu Facebook

Ha tetszik az oldal, akkor gyere és kövess minket a facebook-on is.


Love4me.hu a Facebook-on

 

szokeno40, 53 éves

Lakóhely:Pest-megye
Magasság:174 cm
Testsúly:73 kg
Hajszín:Nincs megadva
Szemek:Nincs megadva
Testalkat:Nincs megadva
Kapcsolati státusz:Nincs megadva
Szexuális érdeklődés:Nincs megadva
Dohányzás:Nincs megadva
Alkohol:Nincs megadva

Bemutatkozás


Magamra és társamra igényes nő vagyok! Szeretek sportolni, utazni, olvasni, kirándulni. Anyagiakra nem szorulok, csak egy kedves társra vágyom.
Elképzelésem, mint itt gondolom minden nőnek:) magas, sportos (nem vékony) korban hozzám illő inteligens úr. Rövid az élet, most szeretnék élni és nem holnap! Otthonülő, bezárkózó tipusú férfiak kérem kerüljenek :) Olyan társat keresek, aki megteheti, hogy szabadidejét velem töltse, elkísérjen utazásaimra is.
Kérem kedves Uraim!
Amennyiben velem ismerkedik és úgy érezzük mindketten akarunk másodszor- harmadszor is találkozni, akkor addig a további ismerkedéseket függesszük fel, míg ki nem derül van-e jövőnk!
A nők többsége, köztük én is hamar rájövünk, ha partnerünk több vasat tart a tűzben és sorbanállni senki nem szeret! Gondolom Önök sem:))) Szó nélkül eltűnök, ha rájövök, megpróbálnak becsapni.
Legyünk annyira korrektek a másikkal, ha nem működik a kapcsolat, másra vágyunk, még ha fáj is a másiknak, mondjuk el őszintén és akkor nyugodt szívvel kereshetünk tovább. Köszönöm!!!!!
( Ez utóbbi mondatokat két ígéretesnek tűnő kapcsolat lezárása után írtam ide. Az első kapcsolatban már szerettem is az illetőt, de azonnal vége lett a szeretetemnek, kiírtottam magamból az érzést. A második kapcsolatnál óvatosabb voltam, nem engedtem meg magamnak a luxust, hogy érezzek is, de jól is tettem :)))) )

szokeno40 arra vár hogy, felvedd vele a kapcsolatot.


Regisztrálj majd lépj be az oldalra és vedd fel vele a kapcsolatot. A regisztrált felhasználók sokkal több érdekes információt láthatnak a másikról.


SZAVAZÁS VISSZALÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ