Férfi tagok
44 279
Női tagok
31 622

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ők már regisztráltak a Love4me.hu ingyenes, online társkereső weboldalra. A regisztráció mindössze 1 percet vesz igénybe.

Kiemelés teljesen INGYEN!


Az online társkeresés világában fontos hogy, mindig szem előtt legyél. Az ingyenes kiemelésünk minden társkereső számára hasznos funkció és pár kattintással bárki aktiválhatja.

Néhány szó rólunk!


Társkeresés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan, ingyen

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Love4me.hu Facebook

Ha tetszik az oldal, akkor gyere és kövess minket a facebook-on is.


Love4me.hu a Facebook-on

 

laza34, 49 éves

Lakóhely:Jász-Nagykun-Szolnok megye
Magasság:181 cm
Testsúly:85 kg
Hajszín:Nincs megadva
Szemek:Nincs megadva
Testalkat:Nincs megadva
Kapcsolati státusz:Nincs megadva
Szexuális érdeklődés:Nincs megadva
Dohányzás:Nincs megadva
Alkohol:Nincs megadva

Bemutatkozás


Hogy milyen vagyok? Kivel milyen! Ez attól függ, mit hozunk ki egymásból. Ismerj meg, és alakíts ki magadnak véleményt! Azért nagyvonalakban vázolva egy pár szó, ahogyan én látom magam: Határozott, engedni és szeretni tudó, hűséges, nagytöbbségében nyugodt, és jókedvű független férfi vagyok. Sokat dolgozom, de fontosnak tartom a kikapcsolódást, a társaságot. Nyugodt, harmónikus, őszinte kapcsolatra vágyom, később gyermekre. Optimizmusom töretlen, még mindíg hiszem hogy megtalálom a párom. Talán téged?

És sajnos mégvalami:
Az állatokkal semmi problémám, de egyet sem tűrök a lakásomban, az ágyamban!
És egy vidéki kisvárosban szeretném leélni az életem hátralévő részét.

laza34 arra vár hogy, felvedd vele a kapcsolatot.


Regisztrálj majd lépj be az oldalra és vedd fel vele a kapcsolatot. A regisztrált felhasználók sokkal több érdekes információt láthatnak a másikról.


SZAVAZÁS VISSZALÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ