Férfi tagok
44 262
Női tagok
31 616

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ők már regisztráltak a Love4me.hu ingyenes, online társkereső weboldalra. A regisztráció mindössze 1 percet vesz igénybe.

Kiemelés teljesen INGYEN!


Az online társkeresés világában fontos hogy, mindig szem előtt legyél. Az ingyenes kiemelésünk minden társkereső számára hasznos funkció és pár kattintással bárki aktiválhatja.

Néhány szó rólunk!


Társkeresés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan, ingyen

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Love4me.hu Facebook

Ha tetszik az oldal, akkor gyere és kövess minket a facebook-on is.


Love4me.hu a Facebook-on

 

schufney, 44 éves

Lakóhely:Budapest
Magasság:178 cm
Testsúly:75 kg
Hajszín:Nincs megadva
Szemek:Nincs megadva
Testalkat:Nincs megadva
Kapcsolati státusz:Nincs megadva
Szexuális érdeklődés:Nincs megadva
Dohányzás:Nincs megadva
Alkohol:Nincs megadva

Bemutatkozás


Mit írhatnék magamról? Írhatnék szépeket és őrültem imponáló dolgokat, de minek? Tartósan takarni az igazságot egyébként sem lehet. Naszóval. 30 éves vagyok (már pár napja) szervízmérnökként dolgozom egy IT cégnél, és szeretem a munkámat. (ezt az emberek többsége nem igazán viseli el a környezetemben) Szeretem a hasamat, és szeretem a hobbymat. Szeretek gyerekekkel foglalkozni és főzni. szeretek kirándulni, utazni és pihenni. Csak egyedül nem szeretem mindezt csinálni. (bár még az is jobb mint otthon ülni és a négy fal között befásulni)

Elégé elrettentő volt a nyers igazság?

schufney arra vár hogy, felvedd vele a kapcsolatot.


Regisztrálj majd lépj be az oldalra és vedd fel vele a kapcsolatot. A regisztrált felhasználók sokkal több érdekes információt láthatnak a másikról.


SZAVAZÁS VISSZALÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ