Férfi tagok
44 263
Női tagok
31 598

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Ők már regisztráltak a Love4me.hu ingyenes, online társkereső weboldalra. A regisztráció mindössze 1 percet vesz igénybe.

Kiemelés teljesen INGYEN!


Az online társkeresés világában fontos hogy, mindig szem előtt legyél. Az ingyenes kiemelésünk minden társkereső számára hasznos funkció és pár kattintással bárki aktiválhatja.

Néhány szó rólunk!


Társkeresés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan, ingyen

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Love4me.hu Facebook

Ha tetszik az oldal, akkor gyere és kövess minket a facebook-on is.


Love4me.hu a Facebook-on

 

Nemlajos, 42 éves

Lakóhely:Budapest
Magasság:160 cm
Testsúly:59 kg
Hajszín:Nincs megadva
Szemek:Nincs megadva
Testalkat:Nincs megadva
Kapcsolati státusz:Nincs megadva
Szexuális érdeklődés:Nincs megadva
Dohányzás:Nincs megadva
Alkohol:Nincs megadva

Bemutatkozás


Szeleburdi vagyok, elképzeléseim szerint egyszer majd megnyugszom:)Nem tudom, mit akarok Tőled! Ha Te már most tudod, mit akarsz tőlem, inkább ne is keress!!!

03.24. Ha bárkinek bármi kételye támadna a chaten történő ismeretségből szövődő szerelemmel kapcsolatban, annak ÉN lebegjek élő ideaként a szeme előtt ezentúl:)
Pedig nem is ezért jöttem...
Csak ne akard ANNYIRA és sikerülni fog:)


06.17. Azután ugye felmerül a kérdés: és hogyan tovább? Hogy tudnád megtartani azt az embert, aki a legszebb, legjobb, legtökéletesebb, egyszóval akivel nagyon igen...!? Itt kezdődnek a bajok és okosságok. Hogyan maradj egyszerre önmagad, s az, akibe Ő beleszeretett, hogy maradj izgalmas a hétköznapokban, s hogy legyél hétköznapian természetes az izgalmakban? Hogyan légy egyszerre nőies és házias, féltő, de nem féltékeny, érdeklődő, de nem számonkérő, kíváncsi, de nem tolakodó, erotikus, de nem ledér, vonzó, de nem hivalkodó, bevállalós, de nem könnyelmű, szóval olyan NŐ, akit Ő megálmodott, s úgy hiszi, Te vagy az a lány, akiről az álmai szólnak. Nehéz feladat... De hátha nem lehetetlen!


2006.08.29.
Lehetetlen...
Újra itt, a húspiacon:)

Nemlajos arra vár hogy, felvedd vele a kapcsolatot.


Regisztrálj majd lépj be az oldalra és vedd fel vele a kapcsolatot. A regisztrált felhasználók sokkal több érdekes információt láthatnak a másikról.


SZAVAZÁS VISSZALÉPÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ